Positive Affirmations

Visste du at en transformasjon av dine tidligere tanker og mønstre, gjennom en i stedet positiv selvsnakking og bekreftelser, dramatisk kan endre hele ditt perspektiv på deg selv og hele ditt liv! Noen ganger kan vi oppdage at vi glir inn i en virvelvind av negativ selvprat og tro.

Kanskje noen har sagt noe til deg, om ditt utseende eller din evne. Kanskje noen publiserte noe på nettet som fikk deg til å føle en bestemt måte om deg selv. Kanskje du leste en bok eller et blad med redigerte bilder, som fikk deg til å føle deg mindre enn.

Vi er her for å fortelle deg,
Du er vakker.
Du er nok.
Du er verdig.

Imidlertid er du ikke alene, mange andre kvinner opplever også disse selvbegrensende tankene og troen. Vi er her for å veilede deg gjennom noen trinn som kan hjelpe deg å virkelig transformere disse nåværende troene til positive, oppløftende og virkelig å vite sannheten om dem i hver celle i kroppen din. Konsistens og engasjement vil kreves, men det er vel verdt innsatsen. Så snart du begynner å elske deg selv mer, akseptere deg selv mer og føle deg trygg i din egen hud, vil livet ditt forandre seg dramatisk foran øynene dine på en mest mulig positiv måte. 

Steg en
Der fokuset vårt går, strømmer energi.

Å gi bevissthet til den nåværende selvbegrensende troen vi har og å merke de delene av oss selv som trenger mest kjærlighet. Ta en dagbok og begynn å skrive ned selvbegrensende tro eller tanker du har. Begynn å legge merke til noen deler av kroppen din eller livet ditt som trenger ekstra omsorg og kjærlighet. Dette er de delene for deg akkurat nå som føles vanskeligst å elske og godta.

Skriv ut en setning for hver selvbegrensende tro.

Her er noen eksempler :
"Jeg liker ikke magen min og cellulitter."
"Jeg er ikke smart nok til å ha drømmejobben min."
"Jeg er så dårlig på penger, jeg kan aldri spare noe."

Steg to
Forvandle vår tro.

Nå som du har skrevet ut alle dine selvbegrensende tanker og tro, er det på tide å snu dem opp ned og skrive en helt motsatt setning for hver. Her endrer vi det negative til det positive. Dette er viktig, sørg for å skrive dem ut og ha dem på papir eller i telefonen, slik at du kan lese dem ofte.

La oss skrive om disse selvbegrensende troene og gjøre dem til positive bekreftelser.

Her er noen eksempler :
"Kroppen min er vakker, hvordan jeg ser ut definerer meg ikke."
"Jeg kan oppnå det jeg bestemmer meg for, jeg er smart."
"Jeg er så stolt av meg selv at jeg lærte å spare, jeg er flink med pengene mine."

Steg tre 
Slapp av hjernen din og lær å finne sannhet i disse nye troene.

Det er bra at vi skriver om disse troene, men det er en annen historie vi virkelig tror på. Vi vet at noen ganger kan det være vanskelig når du starter en kjærlighetsreise, og det kan føles tvunget og falskt når du prøver å tro på noe du føler ikke er sant. Det er her konsistensen trenger inn.

Hvis du virkelig vil koble tankene dine tilbake og lære å elske og godta deg selv, gjør dette til en daglig praksis. Bruk så lite som et minutt om dagen å lese disse nye bekreftelsene høyt for deg selv. Det tar tid, men til slutt vil du gjenskape mønstrene i hjernen din helt.

Dette kan være enkelt for noen av dere, og andre kan synes det er veldig utfordrende. Hvis du sliter med å lese disse nye bekreftelsene hver dag, har vi noen små aktiviteter du kan prøve som vil øke denne troen. Det er vanlig at vi avviser de små tingene vi så ofte ikke tenker på som spiller en så stor rolle i våre liv.

Skriv ut en liste over alle de tingene du setter pris på om deg selv, selvkjærlighet begynner med selvfølelse.
Noen eksempler på dette kan være:
"Jeg setter pris på at øynene mine lot meg se"
"Jeg setter pris på at hjertet mitt banker og at organene mine fungerer"
"Jeg setter pris på hjernen min og hvordan den lar meg lære"

Når du sakte begynner å sette mer pris på deg selv mer og mer, vil det bli en annen natur, og det vil føles mer naturlig og lettere å elske deg selv og alt du er.

Husk å omfavne deg selv, du er bestemt til storhet.