Vår story

AIM HIGH & DREAM BIG!
aim’n is a Swedish activewear brand founded by women, for women. Our aim is to inspire and motivate women around the world to an active lifestyle and to make them to believe in themselves and their dreams.

What's your aim?
/ Tekla & Helen

VÅR HISTORIE
Høsten 2013 ble vi lei av å bruke kjedelig og uinspirerende sportsklær mens vi gjorde aktivitetene vi elsker; surfing, kitesurfing, yoga, løping og den gode gamle treningsstudioen. Drømmen om å aim'n ble født for å øke og motivere oss selv og andre med våre happy pants, oppdaterte design og utskrifter inspirert av miljøet og ting vi liker.

Tekla and Helen - two happy, creative girls with big dreams from Sweden. 


Da vi fortalte folk om drømmen vår, lo de av oss og ba oss om å stoppe før vi tapte alle pengene våre. Dette fikk oss bare til å vise dem og verden at du kan nå alt du setter deg inn i. Selvsikker og målbevisst fortsatte vi å jobbe med drømmen vår. Den første kolleksjonen vår ble utgitt 1. mai 2014 og ble utsolgt i løpet av 4,5 timer (!!!)

I dag, 6 år senere, er vi et globalt merke som har solgt produkter i mer enn 160 land og opererer fra to knutepunkter - Halmstad, Sverige og Tauranga, New Zealand. Vi har godt over 300 000 fornøyde kunder og (best av alt) en enorm #AIMNTRIBE av glade og inspirerende aim'n jenter over hele verden som har vokst hver dag siden vi startet.

"Identify your true dreams and follow your heart. I believe that EVERYONE has the right to live their dream life; that EVERYTHING is possible if you have the right mindset. We are all different, but there is always a way to live your dreams."

"For me aim’n is not only about creating sportswear (which I love, because I’ve always dreamt of being a designer), it’s also about spreading aim’n love and awareness. We hope we can inspire you to a more positive mindset and make you identify what YOUR heart is really telling you; and remind you that you can do it, no matter what anyone else says."

VÅRT MÅL
Vi streber etter å skape et lykkelig liv, oppfylle drømmer og arbeide med våre største lidenskaper. Vi ønsker å skape, inspirere, motivere og påvirke andre til å følge sine egne drømmer. Suksess kommer fra lykke og ikke omvendt.
- Fordi vi ønsker å se en verden der mennesker er lykkelige, sunne, er sitt beste selv og lever sine drømmeliv ved å gi næring til kropp, sinn og sjel.

HVORFOR DRØMMER?
Vi er overbevist om at når du identifiserer dine sanne drømmer og tar bevisst handling mot dem, vil du gjøre drømmene dine til virkelighet. Ingen verdige mål eller drømmer skjer bare fra ingenting, det er et resultat av ditt engasjement og engasjement. Å strebe etter noe stort. Med et positivt sinnssett, og en tro på deg selv og dine evner, er oppfyllelse og lykke uunngåelig.VÅRT NAVN
Vi ønsker å minne folk på hvilke drømmer de har i livet, hvor de sikter og styrke dem til å hele tiden strebe mot disse drømmene.

aim'n kommer fra ordet ‘aim’ - å hele tiden strebe. aim'n er en slang for å sikte og uttales som “aim-in”.

#AIMNTRIBE
- En tribe av kvinner som styrker hverandre til å leve en aktiv livsstil, til å tro på seg selv og sine drømmer uansett hvor store det er eller hva folk sier. Det er vårt samfunn med kvinner over hele verden som støtter hverandre for å være deres beste selv. Alle kan være med på triben vår.


#aimn #aimntribe

 

HAPPY PANTS & DREAM REMINDERS

Vi lager livsstilsprodukter med unike og innovative design sammen med høyeste komfort, kvalitet og funksjon. De er laget for å få deg til å føle deg glad og kjempeflott mens du gjør de tingene du elsker. Vi kaller dem happy pants og detta er drømmepåminnelser fordi vi ønsker at de skal være en påminnelse om hvor du sikter og hvilke drømmer du ønsker å oppfylle, hver gang du bruker dem.