Rabattkoder for AIM'N Norge

aimn rabattkoder

Leter du etter en rabattkode? Da har du kommet til rett sted! Her finner du informasjon om rabattkoder. Vi forklarer også hvordan du finner og bruker rabattkoder fra aimn.

Hvordan finner jeg en rabattkode?

En enkel måte å få en rabattkode fra aimn på er å abonnere på vårt nyhetsbrev. Som abonnent er du alltid den første til å benytte deg av våre eksklusive tilbud og rabattkoder. Du finner også aimn rabattkoder på Instagram i visse perioder eller kampanjer.

Hvordan bruker jeg min aimn rabattkode?

Når du er ferdig med å handle og går til kassen kan du legge til rabattkoden din øverst i høyre hjørne og skriv inn din aimn rabattkode her. Klikk deretter på Bruk for å få rabatten din.

Tilbyr du rabattkoder fra influencere?

Utvalgte ambassadører og influencere har personlige rabattkoder som er aktive i utvalgte perioder. Se etter deres aimn rabattkoder på Instagram.

Har du rabattkoder for studenter?

Ja og via studentplattformene dine finner du rabatter fra aimn.

Hvorfor fungerer ikke aimn rabattkoden min?

Hvis din aimn rabattkode ikke fungerer, kan det skyldes at du har tastet feil koden, koden er utløpt eller at kjøpet ikke oppfyller kravet til koden. Det kan også være fordi du har varer med reduserte priser i handlekurven. Vennligst les vilkårene og betingelsene for rabattkoden din og sjekk at den fortsatt er gyldig før du prøver å bruke den.

Kan jeg kombinere min aimn rabattkode med andre tilbud?

Det avhenger av vilkårene for koden og hva slags kampanje det er. I noen tilfeller kan aimn rabattkoden kombineres med allerede reduserte varer. Du finner informasjon om gyldigheten av koden i vilkårene.

Hvor mange ganger kan jeg bruke min aimn rabattkode?

aimn rabattkoder er gyldige én gang per kjøp (bortsett fra enkelte kampanjer og perioder).

Kan jeg kombinere to aimn rabattkoder i ett kjøp?

Dessverre er det ikke mulig å kombinere to eller flere rabattkoder fra aimn i ett kjøp (med unntak av enkelte kampanjer og perioder).

Er det produkter som er ekskludert fra rabattkoder?

Ja, utvalgte produkter fra aimn kan ikke kombineres med de fleste rabattkoder.