Noen ganger blir det ikke som ønsket.
Skriv inn ordernummer og e-postadresse i boksen
nedenfor. Velg deretter årsakskoden som passer til
produktet og alle produkter i samme trinn.
I det siste trinnet opprettes en returseddel og
sendes till din e-post. din for returseddelen.
En retur koster 59 kr og størrelsesendringer er gratis.
Lenger ned på siden finner du svar på våre vanligste
spørsmål angående returer :)

FAQ

Her under logger du inn med ordrenummeret og e-postadressen du oppga i bestillingen. Deretter velger du hvilket eller hvilke produkter du ønsker å returnere - OBS, størrelsesendringer er også mulig og gratis, (retur koster 59 kr) Du registrerer alle produkter i en og samme prosess. En returseddel opprettes i siste trinn og sendes til din e-post. Du skriver ut og legger ved pakken din og leverer den inn på en Bring service-point. Dersom du ønsker å returnere flere bestillinger, må disse registreres separat og sendes med sin unike returseddel. Send retur innen 30 dager, med merker fortsatt på plagget og i salgbar, ubrukt stand.
Du kan kun velge ny størrelse i vårt digitale returskjema (Vil du endre produkt eller farge kan du i stedet foreta en retur og så legge inn en ny bestilling på det du ønsker i stedet). Når du har valgt ny størrelse får du en returseddel som du kan feste på pakken. Når vi mottar pakken, opprettes en ny ordre automatisk og sendes til deg innen et par dager. MERK, du legger ikke inn en ny bestilling. Ikke glem at du beholder originalfakturaen din når du bytter. Du vil ikke motta ny faktura fra Klarna når vi sender ny størrelse. Du beholder selvfølgelig samme pris :)
Trist at bytte ikke passet som ønsket. Når vi har sendt din nye størrelse, har du mottatt en bekreftelse på det "nye" ordrenummeret. Den ser akkurat ut som den første med tillegg av -01 på slutten. Denne skal nå brukes til å logge inn i boksen under. EX: NO12345-01
Vi behandler returen din innen 14 virkedager. Du vil motta bekreftelse på at returen er håndtert via e-post. Hvis du velger Klarna, kan du alltid rapportere retur til dem via kontoen/appen din hos Klarna. Har du betalt med kort vil det ta et par bankdager før du har penger på konto igjen. Har du betalt med gavekort på bestillingstidspunktet, vil det samme gavekortet primært bli refundert og kan brukes på ny bestilling.
Så veldig trist å høre. Du logger inn med ditt ordrenummer og e-post i boksen under. Velg Klage (nederst) og deretter riktig klageårsak. Du vil få et tydelig bilde av feilen. Innen 48 timer vil vårt kundelykketeam kontakte deg for en god løsning.

Les mer om returer i våre vanlige spørsmål eller kontakt vårt Customer Happiness-team på hello@aimn.com