Reviews

★★★★★

Den beste treningstightsen! Sitter utrolig godt på kroppen. Komfortabel og stilig. Fungerer til alle anledninger. Ikke gjennomsiktig. Må kjøpes i andre farger!

Frida Å
★★★★★

Jeg har så mange tights, og dette er mine absolutte favoritter. Kvaliteten er fantastisk, du føler deg komfortabel hele dagen og de sitter oppe under trening. Lengden er perfekt og de er squat proof - helt perfekte tights!

Natasha M
★★★★★

WOW! Det finnes ingen finere tights, kan si at jeg bor i dem. Passer like godt å trene i som til hverdags. Sitter virkelig på plass og perfekt høyt i midjen

My B
★★★★★

Elsker ribbestrukturen og materialet! Tykkelsen på tightsen holder dem på de rette stedene, og du føler deg aldri begrenset. Så behagelig. Midjen sitter godt og beveger seg ikke når du trener.

Sarah D
★★★★★

Den absolutt vakreste tightsen jeg eier! Passformen er helt perfekt, de sitter som de skal uansett hvilken aktivitet du gjør.

Emira T

Sustainability

aim’n og historien

FAQ

Ribbed Seamless Tights har vårt ribbet stoff, aim’ns originale design som startet ribbetrenden i treningsbransjen. Det elastiske og myke materialet med lett kompresjon gjør dem ideelle for både trening og chill. Mens Luxe Seamless tights også er laget av et seamless stoff, har Luxe en annen struktur, en litt "stivere" følelse og er litt mer komprimerende enn Ribbed Seamless, noe som gir en skulpturell effekt.

Squatproof tights lar deg sitte på huk, gjøre utfall, knebøy og lignende bevegelser uten å avsløre noe under. For optimal dekning anbefaler vi at du velger tights fra vår Core-serie, designet av et stoff som er tykkere, har tette tråder og har lett kompresjon. Våre mønstrede Core-tights i recycled materiale har samme struktur og oppleves også som svært dekkende. Husk at jo lysere fargen på tightsen er, jo mindre ugjennomsiktig føles den.
Vi anbefaler våre fine Invisible Thongs som vil være din beste venn under lettere tights.

aim’n tights er designet for et bredt spekter av aktiviteter, fra yoga og pilates til høyintensive treningsøkter og løping. Her er våre favoritttights til forskjellig bruk!Gym: Core Tights, Motion Seamless, Ribbed Seamless, Luxe Seamless, Limitless Seamless.

Løping: Aim High Tights, Essential Tights, Reflective Shaping Tights eller en av våre tights fra vår Core-serie.

Yoga / Pilates: Ribbad Seamless, Luxe Seamless, Limitless Seamless, Shimmer Tights.

Chill: Ribbad Seamless, Luxe Seamless.

Når du skal velge størrelse, anbefaler vi at du tar utgangspunkt i din unike kroppsform. Med en smal midje må du kanskje velge den mindre størrelsen med fare for å få en litt smalere følelse på hoften eller omvendt. Men generelt anbefaler vi alltid at du velger den mindre størrelsen hvis du velger mellom to. Noen av våre tights kan være store eller små i størrelsen. Du finner denne informasjonen i produktteksten som hjelper deg med å finne den beste størrelsen for deg. Våre elastiske stoffer gjør også at du ofte føler at du kan bruke to størrelser uten problemer. For veiledning om størrelse og hvordan du måler, besøk vår størrelsesguide her.

Selvfølgelig! Vår gravidtights har god plass til den voksende magen din. aims gravidtights er laget i en supermyk og stretchy som er perfekt for trening og yoga. Tightsen har en behagelig høy linning som dekker magen - et perfekt supplement til barselgarderoben. Se vårt utvalg av gravidtights her.

Absolutt. Sjekk ut vår minisamling her.

- Følg disse enkle tipsene for å holde dine aim'n-plagg i form og trykkene på plass!
- Vaskes på 30 grader. Ikke bruk tøymykner, det svekker kompresjonen og elastisiteten til stoffet.
- Bruk gjerne en vaskepose for å beskytte klærne dine mot plagg med skarpe detaljer eller borrelås.
- Hengtørk plaggene, men ikke i direkte sollys.

aim’n tights finnes i flere forskjellige lengder. Våre Ribbed Seamless tights er tilgjengelig i full lengde, 7/8 lengde, bikershorts og midi bikershorts.Vår fireveis stretch på stoffet fungerer overalt og derfor kan stoffet strekkes både i lengde og bredde og vi lover deg den lengden skal ikke være noe problem, verken for de som har lange eller korte bein. Synes du tightsen vår ser lang ut, har vi et triks på hvordan du tar den på for å kunne justere lengden godt. Ta på deg aimn's mens du tar på deg en strømpebukser, trekk tightsen over tærne og foten og deretter gjennom hele hælen. Etter det kan du gradvis tre tightsen oppover i en rekke milde bevegelser over legger, knær og lår. På denne måten holder tightsen formen og blir ikke for lang, de lar deg også få kompresjonen oppå de riktige musklene. Veldig smart!

Vi ønsker alltid å tilby et bredt utvalg av farger, og samme farge finnes i ulike modeller og strukturer. Dobbeltsjekk gjerne så produktnavnet er riktig hvis du ønsker et matchende sett. Våre designere ønsker å gjøre kolleksjoner enkle å matche med hverandre, og det er ingen rett og galt. Vi elsker når du matcher og blander etter din egen smak og det du liker best!

Bak tightsen vår ligger vår lange erfaring og kunnskap om alt som de fleste kvinner ønsker og ønsker av treningstøyet. Designteamet vårt har tenkt på følgende, slik at du kan fokusere på å gjøre aktivitetene du elsker – med full bevegelsesfrihet!

ANDRE HUD FØLELSE - Så behagelig at du aldri vil ta dem av! Vi jobber med supermyke materialer som former deg på alle de riktige stedene og som føles støttende uten å begrense bevegelsene dine.

SQUAT PROOF – Mange av våre tights er helt squatproof, noe som lar deg sitte på huk, gjøre utfall og knebøy uten å avsløre noe under.

QUICK-DRY - Hold deg kjølig og komfortabel under treningsøktene dine! Materialene våre er hurtigtørkende, noe som betyr maksimal komfort for deg.

FUKTTRANSPORTERING - Fuktighetstransporterende materiale fjerner svette fra huden for å holde deg kjølig og tørr og minimerer synlige svetteflekker.

HØY MIDJE eller HIGHWAIST – aim’n tights har en flatterende høy midje som støtter kroppen din, sitter der den skal og holder alt på plass – selv under dine svetteste treningsøkter.

Fireveis stretch - For ultimat bevegelsesfrihet. Dette gjør at stoffet kan strekke seg og restituere seg både i bredde og lengde og følger kroppen din i hver bevegelse. Strekk og beveg så mye du vil, uten å rive stoffet.