Happy pants

Tightsene våre (eller HAPPY PANTS som vi kaller dem) er designet for å få deg til å føle deg lykkelig og gi deg ekstra selvtillit når du ser på aktiviteter du er glad i. Vårt mål er og gi deg beste kvalitet, passform og trendy design! Vi har satt sammen den ultimate størrelsesguiden for å hjelpe deg med å finne det perfekte paret å sikte høyt og drømme stort i!

VÅRE MATERIALER

Vi jobber med det to materiale på tightsen, vårt klassiske core-stoff og et seamless stoff.

FINN DIN PERFEKTE TIGHTS

Vi har mange forskjellige modeller å velge mellom, både lange, korte, fargerike, mønstrede og svarte. Vi har noe som passer alle.

FINN DIN STØRRELSE

Når du har funnet de rette tightsen med riktig passform og riktig størrelse, kan du være komfortabel og din egen selvtillit og motivasjon nå neste nivå. Størrelsesguiden vår skal være et verktøy for deg. Tenk på hvilken type aktivitet du utfører, eller hvilken funksjon de nye drømmetightsene dine skal oppfylle. Nedenfor finner du forskjellige modeller med nøkkelfunksjonene og rekommandasjoner om størrelser! I tillegg til det vi nevner, er et tips å lese våre unike reviews på hvert produkt på hjemsiden. Dette er ofte et godt verktøy for å få tips og smakeråd fra andre kvinner i vår tribe!

CORE

Vårt core-stoff er de ultimate tightsen for å kunne aktiveres i og vårt beste stoff for høyintensiv trening. Avhengig av fargen (grått og lysfarget stoff er alltid mer følsomt), er det både et sweat- og squatproof. Stoffet er produsert og tilpasset alle typer aktiviteter og skaper et mer sporty look. Vi vil anbefale tightsen våre med høy midje for alt fra løping til crossfit, dans og yoga. Hvis du velger mellom to størrelser, anbefaler vi at du velger den mindre på grunn av det fleksible og tøyelige stoffet.
Banner

CORE STRIPE

Vi rekommenderar att välja en storlek större om du väljer vår´Stripe-design, då denna style är tryckt på ett vitt material för att skapa vår signaturlogga. Detta kan skapa en 'fade out' effekt när de stretchas. Tips från aim'n crew: om du valt rätt storlek men ändå upplever att mönstret suddas ut på vissa ställen, testa att dra mer material mot dessa områden för att jämna ut mönstret.
Banner

Ribbed seamless

Vårt seamless stoff har en materialblandning slik at du kan trene med utrolig komfort. Fleksibiliteten du får fra vårt seamless stoff gjør dem ultimate for ex yoga, stretching, vandringer og treningsstudio. Den har en god pusteevne, men kan oppleves som litt varmere enn core-stoffet vårt. Den er også mer gjennomsiktig i de lyse fargene enn de sorte. Stofftypen føles mindre sporty og mer avslappet, det er et must og et fantastisk komplett i treningsgarderoben din. Vi elsker hvordan kvinner gang på gang klarer å matche og kombinere våre seamless produkter slik at utseende kan være både "street" og casual / loungewear! Vi elsker den kontrasten og det inspirerer oss mye! Hvis du velger mellom to størrelser, kan du ta den mindre. Stoffet er strukket under bruk, men trekkes sammen igjen når det vaskes, som et bomullsmateriale. Husk imidlertid at hvis størrelsen er på grensen for små, strekkes stoffet ut mer, og på grunn av denne effekt, kan det gjøre tightsen mer gjennomtrengelig.
Banner

Statement

Samme blanding som i vårt seamless stoff og skaper en utrolig myk og kompatibel opplevelse med en mer komprimerende høy midje. Statement har flere strukturer som skaper et sporty, dekorativt utseende. Her har du både ribbestrikk og vanlig strukturell blanding med funksjonelle hull som muliggjør at stoffet puster godt. Gitt tightsens hull, anbefales ikke tightsen for alle typer aktiviteter. Den unike strukturen og dekorasjonshullene i stoffet kan for eksempel vektstenger skade stoffet og risikere å sitte fast i hullene.
Banner

Elevate

samme blanding som i vårt seamless stoff menn med en liten mindre fleksibel følelse fordi det mangler elastan. Hvis du velger mellom to størrelser, anbefaler vi at du velger den større.
Banner

Essential

vårt core-stoff menn med flere unike og funksjonelle detaljer. Essential er også tilgjengelig i flere lengder, både i full lengde, men også i praktisk ¾ dellengde. De har en praktisk funksjon med sidelomme og reflekterende striper. Normal i størrelse.
Banner

Boost

samme blanding som i vårt seamless stoff og skaper en myk og fleksibel følelse men med en komprimerende høy midje. Minner om Statement i sin følelse, struktur og utseende, men Boost har flere hull i stoffet. Gitt tightsens hull, anbefales ikke tightsen for alle typer aktiviteter. Den unike strukturen og dekorasjonshullene i stoffet kan for eksempel vektstenger skade stoffet og risikere å sitte fast i hullene.
Banner

Recycle tights

Vi er så stolte av vårt første resirkulerte stoff. Det beste med disse tightsene er det som er produsert av et resirkulert materiale fra en PET-plastflaske, YAAAY! Følelsen er den samme som i vårt Core-stoff med stoff og har en fantastisk komprimerende følelse på begge ben og høy midje.
Banner

Maternity

Disse tightsene er laget til samme stoff som core-tightsen våre, vilket muliggjøre kompresjons funksjoner på en voksende mage og kropp. Disse har en enda høyere midje og enkelhet i design - det ser ut til at tightsen skal kunne bæres gjennom hele graviditeten og etter fødselen. Vi anbefaler deg å gå opp og størrelse hvis du velger mellom to.
Banner

Attention

Samme blanding som i vårt seamless stoff og skaper en utrolig myk og kompatibel opplevelse med en mer komprimert høy midje. Minst seethrough av våra seamless tights.. Finnes i flere farger. Hvis du velger mellom to størrelser, anbefaler vi at du velger den større.