Returns


- Vi har gratis størrelsebytte
- Retur koster 59 kr

Å registrere en retur er enkelt og du trenger ordrenummeret ditt (som vi sendte sammen med ordrebekreftelsen eller som du finner på forsiden av pakken din) og logger inn nedenfor:

https://www.aimn.no/pages/register-return

Størrelsesendring:

Hvis du ønsker å endre størrelsen, velg årsakskoden "For liten" eller "For stor" og velg den nye størrelsen i stedet. For å behandle byttet ditt raskere, kan du skrive til oss igjen etter at du har lagt ut pakken, og vi vil fremskynde prosessen (vær oppmerksom på at et bytte ikke vil resultere i refusjon av dette produktet på den opprinnelige bestillingen).

Bytte av produkt:

Hvis du ønsker å bytte til et annet produkt, vennligst legg inn en ny bestilling og opprett en retur for produktet du ikke ønsker å beholde.

Plaggets tilstand: Før du sender inn pakken, sørg for at plaggene er merket og pakket i salgbar og ubrukt stand. Et brukt plagg vil ikke bli refundert.

Send inn din retur:

Når du har registrert returen, opprettes en returseddel som sendes til din e-postadresse. Skriv ut og ta med pakken til din lokale Bring-service point. Lagre kvitteringen som bevis.

Behandlingstid og refusjon:

Det kan ta opptil 3 uker å behandle returen. Du vil motta en bekreftelse på e-post når tilbakebetalingen er gjennomført. Vær oppmerksom på at fraktkostnader ikke refunderes og det kan ta noen bankdager før pengene vises på kontoen din dersom du har betalt med kort. Hvis du brukte Klarna, vil du bli oppdatert via dem.

- Den opprinnelige frakten på bestillingen vil ikke bli refundert ved retur

    - Har du brukt gavekort, refunderes dette i første omgang

    - Brukte plagg eller plagg med flekker/sminke eller hvor merkelappen mangler vil ikke bli refundert

    - Vårt returteam sjekker hvert plagg nøye og refunderer kun det som er returnert og det er kundens ansvar å registrere hva som er sendt.