2021 Dream & Goal Visualisation

Målet er å inspirere og motivere kvinner over hele verden til virkelig å tro på seg selv og drømmens kraft. Vi ønsker å oppmuntre deg til å reflektere over året som har gått, men enda viktigere å fokusere på det du ønsker for året som kommer.

La oss begynne å fylle våre egne kopper og ta fullstendig vare på oss selv først. La oss begynne å sette våre mål og drømmer først og iverksette tiltak for å nå dem. Et lykkelig liv kommer fra å identifisere drømmene dine, ta handlinger og skape det livet du ønsker.

For å starte det nye året og justere fokuset vårt, vil vi gjerne at du blir med på en kort visualisering med fokus på fremtiden foran oss og hva som virkelig er mulig.

"Hvis vi kunne be deg om å finne et stille sted i noen minutter, et mellomrom uten forstyrrelser. Vi ville elske det hvis du kunne lukke øynene dine, bare hvis det gir gjenklang for deg og føles behagelig. Vi skal ta tre dype åndedrag, slik at alt i dag kan komme ut og slippes ut. Inn gjennom nesen og ut gjennom munnen. En, to, tre.

Nå, med lukkede øyne, vil vi at du skal forestille deg at det er slutten av 2021. Og du har oppnådd alle målene du satte deg for å nå i år. Tenk deg hvordan du har det ... Er du stolt? Selvsikker? Kjenner det virkelig ... Hvor føler du det? Er det i hjertet ditt? Har du kanskje frysninger? Hvordan ser det ut når du ser deg i speilet? Hvordan er tankene i hodet ditt nå?

Reflekter over de nye forholdene du har fått, med deg selv, med kroppen din, med dine nærmeste. Hvor mye lenger mot målene dine er du. Og hvor mye sterkere du er. På hver eneste måte.

Pust dypt inn og ut gjennom munnen.

Vi vil at du skal visualisere, du ser deg i speilet et år fra nå ... Du er GLOWING. Stråler fra innsiden og ut. Du føler deg best selv, du kan se fra fargen i øynene hvor frisk du er akkurat nå. Og de eneste tankene som går gjennom hodet ditt, er positive, bemyndigende tanker. Og du knekker et frekk smil, bare fordi du er så fryktelig stolt av deg selv.

Pust dypt inn og ut gjennom munnen.

Slipp all selvtillit og begrensende tro, du er akkurat nå og oppnår alt du vil oppnå. Du er akkurat der du trenger å være ...

Du kan flagre med øynene dine, med denne nye kunnskapen om at du kan gjøre det! Du kan gjøre alt du tenker deg også. Uansett hvor store eller små målene dine er, kan du gjøre det. "

Ha denne troen hele året. Når utfordringer dukker opp, vet du innerst inne at du er nok, det er mulig og du kan gjøre det! Vi tror på dere babyer! Gå ut og nå dine mål og oppnå det livet du alltid har drømt om. 

Lots of love / the aim’n tribe