The relationship with yourself

Å elske deg selv ubetinget vil gi deg indre ro som fungerer som grunnlaget for hvordan du ser på deg selv og gir kjærlighet til andre. Vi tror også at selvkjærlighet gir deg styrke og mot til å forfølge drømmene dine i livet. Når du elsker deg selv, kjenner du igjen verdien din og prioriterer dine behov, noe som betyr at du kan være den personen du vil være.

JOURNALING

Journalføring er et kraftig verktøy som brukes til å fremkalle mindfulness og for å hjelpe deg med å bli i nåtiden. Journalisering er viktig fordi det hjelper deg med å få tankene dine ned på papir, og det skaper en mulighet til å få følelsene dine ut av hodet og inn på papiret der de kan være lettere å forstå. Hvis du er ny i journalføring, er det et godt sted å begynne å gjøre en rutine med det. Planlegg noen minutter hver morgen eller kveld, og begynn med å skrive noen takknemligheter, noen bekreftelser eller til og med hvordan du har det.

OBSERVER TANKENE

Å observere tankene dine er en viktig vane å komme inn på. Gjennom våre liv skjer det ting med oss, utfordringer dukker opp og det er lett å reagere. Hvis du føler deg engstelig, stresset eller ute av innstilling, er en god måte å komme forbi disse følelsene og inn i et bedre headspace, å observere tankene dine og gjenkjenne hva som får deg til å føle det slik. Start med å jorde deg selv, og legg merke til omgivelsene. Hva kan du høre, se, lukte og føle. Ta virkelig kontakt med følelsene dine og legg merke til hvordan du har det. Er du trist, stresset, sliten, engstelig, overveldet, eller er det noe annet? Etter at du har identifisert følelsen, kan du tenke på hva det kan være som bringer opp denne følelsen. Er det en tanke du hadde, er det miljøet du befinner deg i eller skjedde det noe som fikk disse følelsene til å oppstå? Å åpne disse følelsene og følelsene kan være en fantastisk måte å forstå deg selv og tankene dine mer på.

IKKE GJØR NOE


10-20 minutter om dagen med å ikke gjøre noe kan være et flott mindfulness-verktøy. Slå av all teknologi, finn en plass uten andre mennesker og bare gjør ingenting. Legg merke til hva som er rundt deg, lydene du kan høre, tingene du kan se. Det kan være lurt å ta en tur i naturen eller ta en svømmetur. Det kan være lurt å sitte og spise frokosten i fred og smake og nyte hver munnfull.

I dagens verden blir vi så fanget av det som skjer rundt oss, tankene våre er alltid opptatt! Det er flott å sette av litt tid til å gjøre noe annet enn å bare sitte med deg selv. Denne lille tiden kan være en god investering i ditt personlige velvære

TAKKNEMLIGHET

Å praktisere TAKKNEMLIGHET er et verktøy som lar deg øke vibrasjonen, det lar deg ta deg tid til å legge merke til og reflektere over ting som får deg til å føle deg bra. Å gjøre dette til en vanlig praksis kan føre til positive følelser, kan få deg til å føle deg mer levende og er en fin måte å fokusere mer på de gode tingene som skjer i livet ditt.

SETT HELSEEN DIN FØRST

Helse er ikke alt, men uten det er alt annet ingenting. Vi trenger vår helse for å få oss til å føle oss best inne og ute, vi trenger vår helse for å sikre at vi har nok energi til å gjøre de tingene vi elsker, og vi trenger vår helse for å leve et gledelig og blomstrende liv. Vi vil gjerne dele noen små vaner som du kan implementere i ditt daglige liv, for å begynne å sette helsen din først. For det første er det viktig å gi kroppen næring med et balansert kosthold. Å spise en blanding av sunn mat sammen med noe godt for sjelens godbiter! For det andre, bevege kroppen din på måter du elsker. Hold deg i form og sunn ved å trene på en måte som gir deg glede. For det tredje er å lære å slappe av og ødelegge en fin måte å sette helsen på førsteplassen. Selv om du bare setter 5-10 minutter til side for å gjøre noe avslappende for deg.

TILGI DEG SELV

Dette er en god praksis å komme inn på. Det kan noen ganger være vanskelig å tilgi deg selv for ting du kan ha gjort tidligere. Men i stedet for å utvikle følelser av anger og skyld, kan du se på det i et positivt lys ved å reflektere over disse feilene som en mulighet for vekst og læring. Ingen er perfekte, alle gjør feil, du er bare et menneske, og det er viktig å gi deg selv nåde, akseptere deg selv og omfavne deg selv.

Her er noen trinn du kan finne nyttig når du lærer å tilgi deg selv. Erkjenn situasjonen eller feilen som har skjedd, og tenk på hvordan det får deg til å føle. Tenk deretter på de forskjellige tingene du kan lære av det som har skjedd, hvordan du kan vokse fra det og hvordan du kan sørge for at det ikke skjer igjen. Det er viktig å føle følelsene, men ikke å dvele ved det, godta at det har skjedd, og prøv å ikke være for kritisk til deg selv. Du er nok.

TA ANSVAR FOR DIN EGEN LYKKE

Dette er en viktig ting å lære i livet, det er nøkkelen til å være ansvarlig for din egen lykke og ikke å klandre andre for din ulykke. Dette betyr å finne ut og finne måter du kan være virkelig glad på, til tross for andres oppførsel og til tross for ytre omstendigheter.

Her er noen måter du kan begynne å ta ansvar for din egen lykke: Start med å gi slipp på kontrollen, vi kan ikke kontrollere andre mennesker og alle omstendigheter, derfor er det viktig å akseptere at ting er utenfor vår kontroll og vår lykke ikke burde være det definert av dem. Begynn å akseptere andre, alle er forskjellige og har forskjellige verdier, oppfatninger og moral. Det er nøkkelen til ikke å la din lykke stole på andre mennesker og deres handlinger eller ord.

TRENE SELVPLEIE

Selvpleie er enhver aktivitet vi gjør for å ta vare på oss selv på et mentalt, følelsesmessig eller fysisk nivå. Dette er en av de viktigste tingene når det gjelder å elske deg selv fordi du ikke kan gi fra en tom kopp, det er nøkkelen til å gjøre ting for deg selv for å fylle opp koppen din først og sørge for at du tar vare på nummer en (DU. )

Du kan begynne å ta vare på deg selv ved å trene på å få nok søvn, spise mat som gir deg energi og skaper glede, beveger kroppen og trener. Begynn å ta deg tid til ting som får deg til å føle deg bra! Les en bok, gå en strandtur, lag et hjemmelaget måltid, ta et boblebad, øv meditasjon og sørg for at du gjør det til en vane. Gjør en ting hver dag som lyser deg opp og gir deg glede.

IKKE SAMMENLIG DEG SELV MED ANDRE

Sammenligning er tyven til all glede. Å sammenligne deg selv med andre gir lav selvtillit, misunnelsesfølelse og fører deg til å devaluere deg selv. Alle er forskjellige, men likevel fantastiske på sin egen unike måte, og dette er det samme for deg.

Slutt å sammenligne deg selv med andre ved å se på dine egne suksesser, bli i din egen bane og tro at du er bestemt til storhet. Begynn å praktisere takknemlighet, det tvinger oss til å lete etter de gode tingene vi allerede har i livet. Begynn å sammenligne deg selv med ditt forrige jeg i stedet for å sammenligne med andre, alle er på sin egen reise i livet, og vi har alle en annen vei å gå. En fin måte å forbedre seg på og å strebe etter å bli vårt beste jeg, er å sikte på å bli bedre enn vi var i går, forrige uke, forrige måned, i fjor.

Husk at du er unik og perfekt på din egen måte.