Banana Protein Pancakes

Vi vil oppmuntre deg til å ta deg tid til å fylle på din egen kopp og investere i deg selv. En av våre favorittmåter for å implementere egenkjærlighet og egenomsorg er å rydde timeplanen en morgen i uken og fokusere på deg. Våkne opp og vind gjennom morgenrutinen din, sett på favorittsangen din, kle på deg favorittklærne og lag en deilig frokost.

Våre myke og søte bananproteinpannekaker er den perfekte måten å starte hver morgen. Vi har lagt til erstatninger gjennom oppskriften for alle dere som er veganer eller melke- og eggfrie.

Ingredienser Pancakes:
0,5 kopp havregryn
0,5 banan
1 porsjon proteinpulver
1 egg
4 ss gresk yoghurt
1 ts bakepulver
0,5 ts kanel

Pannekakesaus Ingredienser:
0,5 banan 1 ss peanøttsmør
2 ss gresk yoghurt

Veganske alternativer:
Bytt ut egget for linegg ved å blande 1 ss linmel med 2 ss vann. Bytt også ut den greske yoghurten for melkefri eller kokosnøttyoghurt og bruk et plantebasert proteinpulver.

Hvordan gjør du?
Ha alle ingrediensene til pannekakedeigen i en blender, blits sammen til en jevn, flytende tekstur. Legg til side på benken eller i kjøleskapet i 20 minutter. (Dette trinnet er ikke viktig, men det gjør dem luftigere.)

Varm opp en panne med litt olje i og hell røren i små sirkler. Når små bobler begynner å danne, snu dem og fortsett å lage mat til de er gyllenbrune på begge sider. Stabel dem oppå hverandre for å lage en fin pannekakehaug.

Mens de lager mat, lag sausen din. Tilsett alle de resterende ingrediensene i blenderen og blits til det en saus. Du må kanskje tilsette en skvett melk, avhengig av hvor tykk du vil ha den. Når den er klar, hell over pannekaken og nyt!

Tilsett: Hvis du har en banan til overs, del den i to og stek den til kantene blir sprø! Den er perfekt som litt ekstra pålegg!