aim'n åpner ny konseptbutikk i Oslo

Bedriften fortsetter sin fysiske ekspansjon

Det svenske treningsmerket aim'n fortsetter sin fysiske ekspansjon med en ny permanent butikk i Oslo. Butikken, som åpner i oktober 2024, vil være den første aim’n konseptbutikken i Norge og den femte konseptbutikken globalt.

- Vi tror på å være nær våre kunder, og vi er veldig stolte av å endelig åpne en permanent butikk i Oslo. Nedre Slottsgate er et inspirerende og attraktiv område som passer vårt varemerke perfekt. Vi ser frem til å ønske våre kunder i Oslo velkommen hit og fortsette å inspirere til en aktiv livsstil både digitalt og fysisk, sier Tekla Acs, medgründer og kreativ direktør i aim'n.

Den nye butikken i Oslo ligger på Stortorvet 7 i Nedre Slottsgate 26, et steinkast fra Karl Johans gate. Lokalet strekker seg over to nivåer og er ca. 300 kvadratmeter. aim'n overtar lokalet 1. august og planlegger å offisielt åpne den nye konseptbutikken i begynnelsen av oktober 2024.

KLP Eiendom er et av Nordens største eiendomsselskaper og eier flere kjøpesentre både i Oslo og Norge, og har i 2024 kjøpt opp Stortorvet 7. Eiendomssjef Carl Christian Petersen gleder seg over nyåpningen til Aim’n.

- Stortorvet 7 er en velkjent adresse i Oslo med mye historie i veggene. Med sin særdeles gode beliggenhet, og med spennende konsepter som Aim’n inn er jeg trygg på at merkevaren S7 blir løftet videre, sier eiendomssjef i KLP Eiendom, Carl Christian Petersen

aim'n er et svensk merke grunnlagt i 2013 av barndomsvennene Tekla Acs og Helen Van med mål om å inspirere kvinner over hele verden til en aktiv livsstil. Med sterkt fokus på innovative og multifunksjonelle stiler som kombinerer mote og funksjon, har aim'n blitt markedsledende i treningsindustrien med kunder i over 150 land. aim’n har for tiden fysiske butikker i Halmstad, Stockholm, Göteborg og Mount Maunganui, New Zealand.

For mer informasjon, vennligst kontakt press@aimn.com.