Det svenske sportsmerket AIM’N lanserer figurformet 'Shape' kolleksjon

Halmstad, Sweden - March 24th, 2024

Det kjente svenske sportsmerket AIM'N (amin.no) er stolt over i dag å lansere deres etterlengtede 'Shape Seamless Collection'. Kolleksjonen består blant annet av figurformende tights som gir rumpen et løft.

Tightsen er en del av en komplett treningskolleksjon som er skapt med ett mål for øye: å omfavne og fremheve den kvinnelige fasongen på en måte som inspirerer til selvtillit og bevegelse. Kolleksjonen er laget av materialer som føles myke og glatte mot kroppen. Med usynlige scrunch-detaljer formes kroppen og skaper en formende effekt, som gir en svært flatterende passform.

  

- Shape Collection er designet for å inspirere kvinner over hele verden til å føle seg trygge i sin unike form. Våre kunder har lenge etterspurt “Scrunch” tights, og vi er så glade for å endelig kunne lansere tights med scrunch-effekt, på AIM’N-måten. Shape Seamless-tights har en innovativ usynlig scrunch, som gir samme figurformende effekt som vanlige scrunch tights og gir rumpen et usynlig løft. Vi kaller det den skandinaviske måten å scrunche på, sier Tekla Acs, grunnleggeren og kreativ direktøren bak AIM'N.

I forbindelse med lanseringen av Shape Seamless Collection, inngikk AIM'N samarbeid med Jennifer Lopez, en av verdens mest kjente popstjerner. På Instagram deler Lopez sin begeistring for de unike figurformende tightsene.

AIM'N ble grunnlagt i 2013 av Tekla Acs og Helen Van med et mål om å gi kvinner verden over selvtillit og kraften til å omfavne seg selv, iført klær som man føler seg inspirert av og vel i. I dag er AIM’N et globalt merke som selges i over 160 land. 'Shape Seamless Collection' er nå tilgjengelig via AIM'N nettbutikk. https://www.aimn.no/collections/24-03-24