Baked potato with vegan curry

 

Denne kremete og deilige veganske karrien fra @fivesechealth får oss til å sikle!
Inviter vennene dine og del denne deilige oppskriften!
INGREDIENSER:
4 stykker bakt potet,
Kremet karrisaus:
400 gram silketofu,
1,5 dl vann,
1 ss karri,
2 ss sitronsaft,
1/2 ts havsalt,
1/2 ts malt svart pepper,
1/2 ts hvitløkspulver
Fyll:
4 søte epler,
1/2 rødløk,
Gjør slik:
1. Vask potetene og stek i ovnen. 200 C, 40-50 minutter eller til de er stekte.
2. Lag karrisausen ved å ha ingrediensene i en blender til en jevn blanding.
3. Hell sausen i en stor bolle.
4. Skrell eplene, skjær dem i terninger.
5. Hakk rødløken.
6. Ha eplene og løken i den store bollen.
7. Bland ingrediensene i bollen med sausen.
8. Pass på at eplene og løken er dekket av karrisausen.
9. Når potetene er stekte, lager du et kryss på toppen for å skape plass til fyllet. 10. Fyll poteten med veganen og topp den med litt dill!