Become A Boss Babe Of Your Own Life

BOSS BABE
noun [ba:s beib]
A woman in charge of her own life who inspires others by always being true to herself. 
I vår kolleksjon BOSS BABE, vi vil gjerne dele med deg den dypere betydningen bak denne kolleksjonen og dele med oss ​​noen tanker og metoder som har hjulpet oss med å følge drømmene våre og bli boss babes i vårt eget liv!
HOW TO BECOME A BOSS BABE OF YOUR OWN LIFE
Listen to your heart and let it guide you.
Be proud of yourself and go your own way in life.
Be responsible for your thoughts and actions.
Find that inner confidence and never give up.
Be inspired and inspire others around you to be a boss babe.
SOME WORDS FROM OUR CO-FOUNDERS, HELEN AND TEKLA
TEKLA
Din favoritt quote 
"Focus on the good and the good gets better."

Hva er noe du er stolt av med deg selv?
Prøver å lete etter solskinn i alt.

Hvordan fortsetter du å være en boss babe og å være positiv når det blir vanskelig?
Jeg minner meg selv daglig på alle tingene i livet som jeg er takknemlig for, dette holder tankene mine positive. Når jeg har et tungt hjerte, tar meg tid til egenomsorg, bestiller en me-date i kalenderen og planlegger en aktivitet som gjør meg glad. Jeg elsker å planlegge morsomme ting og skjemme bort meg selv og andre rundt meg.
Hva skulle du ønske du kunne fortelle ditt yngre jeg?
Såret folk sårer andre mennesker, de som prøver å få deg ned er de som føler seg dårlig med seg selv. Så ikke la noen få gnisten din ned, fortsett å smile og skinne, for lykke og hyggelige ord smitter og løfter andre mer enn du tror.
HELEN
 
Din favoritt quote 
"Find what makes you smile and do more of that!"

Hva er noe du er stolt av med deg selv?
Evnen til å lytte til hjertet mitt og intuisjonen og la den lede meg.

Hvordan fortsetter du å være en boss babe og å være positiv når det blir vanskelig?
Ved å være i nåtiden, ha ME-time og gjøre de tingene som får meg til å føle meg bra innvendig og utvendig. Som: mediation og breath-work, tid i naturen og takknemlighet hver dag holder meg virkelig jordet, koblet og målrettet!

Hva skulle du ønske du kunne fortelle ditt yngre jeg?
Vær tro mot den du er og gå din egen vei, for det er den eneste måten. Ikke bekymre deg for å glede andre mennesker eller leve etter andres standarder eller regler. Vi har alle et valg om å skape livet til drømmene våre, å være vårt naturlige jeg og å føle oss levende, så ikke ta med det. <3