Attraksjonslov - Tips Om Daglig Bekrifter

"Vi er som magneter - like tiltrekker seg like.
Du blir OG tiltrekker deg det du tenker."
- Rhonda Byrne

Du har kanskje hørt sitatet over, eller hørt folk snakke om «hvis du kan forestille deg målstreken, er du allerede halvveis i mål».

Det er noe som kalles loven om tiltrekning som kommer fra troen på at hvis du investerer positiv energi i et ønsket resultat, vil de gjøre det mulig å realisere målet. Enkelt sagt, energien vi legger i noe er den samme energien som vi vil tiltrekke oss. Vår virkelighet manifesteres av tankene vi tenker og handlingene dine er formet av dem.

Forskning viser at universet vibrerer, og faktisk vibrerer all masse som ser ut til å være festet til det menneskelige øyet på et subatomært nivå. Dette inkluderer oss som mennesker, tingene vi bruker, naturen og dyrene rundt oss og alle de andre tingene på planeten vår. All materie består av energi, inkludert våre tanker og følelser.

Loven om tiltrekning fungerer alltid. Hvordan vi bruker sansene våre og tankene vi tenker, dikterer faktisk vibrasjonen vi lever i og dikterer igjen energien vi tiltrekker oss. Lignende energier tiltrekker hverandre, og det er derfor det betyr så mye hvilken energi vi vibrerer i. Hvis vi vibrerer med en lavere frekvens, er det mer sannsynlig at vi tiltrekker oss energi i samme harmoni. Hvis vi vibrerer med en høyere frekvens, er det mer sannsynlig at vi tiltrekker oss energi med samme høyere frekvens. Det er flere forskjellige måter du kan øke vibrasjonen på, for eksempel bekreftelser, kreativ visualisering og positiv tenkning.

 

Her på aim’n bruker vi positive affirmasjoner som et verktøy i hverdagen, ikke bare for å øke vår vibrasjon, men også for å transformere noen av våre negative tankemønstre til positive! Bekreftelser er setninger eller utsagn som brukes til å utfordre negative tanker. De oppmuntrer til positiv tiltrekning i livet ditt og er et flott verktøy for å forbedre selvtilliten. Bekreftelser er viktige fordi de har kraften til å motivere deg mot dine drømmer og mål samtidig som de hjelper når det kommer til å endre og bryte gamle mønstre. Når bekreftelser gjentas om og om igjen, kan de sakte endre tankegangen din, og over tid kan de ha en enorm innvirkning på livet ditt. Derfor er affirmasjoner det perfekte verktøyet for å legge til din daglige rutine for å virkelig begynne å endre tankesett!

En studie viser at en gjennomsnittlig person har ca 12 000 - 60 000 tanker hver dag og av disse har 80 % vist seg å være negative. Hele 95 % av de negative tankene viste seg å være nøyaktig de samme som dagen før, noe som viser at det er svært vanlig å bli fanget i et negativt tankemønster. Hjernen vår er faktisk designet for å være negativ for å beskytte oss mot fare, men noen ganger kan du havne i en virvelvind av negativ selvsnakk og da kan bekreftelser være en måte å komme deg ut av det på. Du kan lage affirmasjoner for alle områder av livet ditt, vårt tips er å begynne å skrive om de negative tingene vi sier til oss selv og deretter begynne å lage positive affirmasjoner basert på dem.

The Law of Attraction - Tips on Daily Affirmations

Trinn 1 .

Det første trinnet er å bli bevisst tankene i hodet. Bruk en hel dag på å bli ekstremt bevisst på alle de negative tankene du tenker om deg selv akkurat nå, ha notatboken for hånden og skriv ned tankene du vil bli kvitt. Disse kan handle om din kropp, din økonomiske situasjon, dine evner eller andre områder du ønsker å endre.

Steg 2.

Nå som du har skrevet en liste, la oss fokusere på å lage positive "JEG ER"-utsagn for hvert av disse negative tankemønstrene. Her er noen eksempler vi har skrevet:

Gammelt tankemønster: «Jeg er ikke god nok til å oppnå det livet jeg drømmer om».

Ny "JEG ER..."-bekreftelse: "Jeg er tilstrekkelig, og verdt livet jeg drømmer om."

Gammelt tankemønster: «Jeg hater hvordan jeg ser ut».

Ny "JEG ER..."-bekreftelse: "" Jeg er vakker og unik. Det er ingen andre som meg, og det er min kraft."

Gammelt tankemønster: «Jeg er så dårlig til å spare. Jeg har ingen penger."

Ny "JEG ER..."-bekreftelse: "Jeg er flink til å tiltrekke meg rikdom, og sparepengene mine vokser."

Gammelt tankemønster: «Jeg er alltid stresset og engstelig. Jeg føler aldri at jeg er god nok."

Ny "JEG ER..."-bekreftelse: "Jeg er tilstrekkelig, bare ved å være meg selv. Jeg er akkurat der jeg skal være."

Trinn 3.

Bruk dine nye "jeg er..."-bekreftelser når de gamle, tunge, negative tankene sniker seg inn. Vi spurte noen i aim'n-teamet hvordan de implementerer sine positive affirmasjoner i hverdagen. Noen leser dem høyt daglig, noen sier dem til seg selv i speilet, noen liker å ta notater og skrive dem ned hver dag, og noen foretrekker å sette dem som popup-varsler på mobiltelefonen for å få små positive påminnelser i løpet av dagen. .

Fine du, lykke til med dine positive bekreftelser!