Levering & Retur

 

Frakt og levering 

- Vårt mål er å inspirere og motivere deg til en aktiv livsstil. Derfor vil vi alltid tilby våre kunder en rask leveranse over hele verden!
- Våre nettsteder er unikt designet etter ulike valutaer. Derfor må du alltid befinne deg i NOK når du bestiller til Norge.
- For at pakken din skal komme trygt og raskt frem, er det viktig at adressen og navnet ditt står tydelig på postkassen. Husk å se over at adresse, gatenummer, telefonnummer og e-posten din stemmer før du fullfører bestillingen. Hvis du oppdager at noe er feil, vennligst kontakt oss på hello@aimn.com.so så snart som mulig.
- Leveringstid til Norge er 5-15 virkedager.
- Vi sender vanligvis alltid med Bring. Fraktkostnaden er 49 NOK, Merk, dette inkluderer toll og andre administrative kostnader. 

På bestillinger under 300 kr er frakten 69 kr.

Vi sender pakken til din leveringsadresse via Bring. Pakken henges på døren dersom den ikke får plass i postkassen, og du vil da motta en melding om det. I de tilfeller sendingen ikke kan leveres verken i postkassen eller i pose på døren kan du hente den på Posten (du vil få hentemelding i postkassen). Kontakt oss dersom du ikke har mottatt bestillingen innen den siste leveringsdagen.


- Så snart vi pakker bestillingen din, vil vi sende deg en forsendelsesbekreftelse 
via e-mail som inneholder leveringsinformasjon og en link som lar deg spore pakken online.

- Gratis frakt for bestillinger over 800 kr.

 

Vem?  Villkor Pris
Bring 800.00 krand up Free
Bring

300.00 kr –799.00 kr- 49 kr

0.00 kr -300 kr 69 kr

 

Har du flere spørsmål?

Hvis du trenger hjelp, vennligst kontakt vår kundeservice på hello@aimn.com (vi snakker svensk eller engelsk) eller gjennom vår kundeservice FAQ-seksjon. Vi svarer på spørsmålet ditt innen 48 timer. (Mandag-fredag) ❤️ 

Returer

Nedenfor er instruksjoner om hvordan du kan returnere hos oss: 

Vi tilbyr for øyeblikket ikke fri retur.

En returnert vare må alltid sendes tilbake med etiketten, brettes tilbake i den lille posen og selvfølgelig være i ubrukt stand uten sminkeflekker. Vi refunderer ikke produkter med flekker på. Hvis det oppdages flekker på plagget ved levering, bør du kontakte vår kundeservice om dette så snart som mulig.

Vi har en 30-dagers returrett.

Vi har som mål å bli mer miljøbevisste og ta mer miljøvennlige valg. Husk å tenke gjennom kjøpet, både før og etter. Hvis du virkelig trenger å returnere, respekterer vi dette selvfølgelig, det vil alltid være som du trodde :)

Returer hos oss er super fleksible. For å gjøre en fullstendig og godkjent retur, følg instruksjonene:

- Bruk lenken i bestillingsbekreftelsen eller gå til

https://www.aimn.no/pages/register-return

- Hvis du ikke kommer direkte inn i bestillingen din, fyll inn bestillingsnummeret og e-postadressen din, og bestillingen din blir aktivert.

- Velg produktet eller produktene du vil returnere

- Velg årsakskode

- Merk noge at dette samsvarer med det du legger i vesken.

- I siste fase vises en link til en returseddel, denne er lenket til bestillingen din og skall skrives ut. Festet denne på pakken og gå til din lokale service point (Bring)

- Returfrakt koster 59 kr og belastes den opprinnelige fakturaen.

 Vi har en behandlingstid på opptil tre uker på retur - når vi har mottatt varene dine, vil du motta en bekreftelse i e-posten din.

Vi refunderer ikke den opprinnelige frakten på 59 NOK hvis du returnerer en vare.

Husk at hvis du har valgt Klarna-faktura, vil denne enten bli justert eller tilbakebetalt. Hvis du betaler med bankkort, kan det ta et par bankdager før du får pengene tilbake.

Hvis vi mangler et produkt fra retur, vil vi først kontakte deg og sjekke årsaken til dette. Vi er ikke forpliktet til å refundere et produkt som ikke er inkludert hvis kunden ikke har hørt om dette før, se vilkårene ovenfor for å sjekke innholdet innen 24 timer.

 Hvis det / de returnerte produktene er skitne (sminke osv.) Eller er skadet, krediterer vi kunden 30% av den opprinnelige fakturaen.

Hvis en pakke ikke blir hentet, kan det hende du må betale et ekspedisjonsgebyr.

Vi forbeholder oss retten til å selge ut størrelser i salgsperioder eller store kampanjer. Vi kan da ikke garantere at du beholder rabatten hvis du legger inn en ny bestilling.

Størrelsebytte er gratis. Du velger en ny størrelse med årsakskoden For liten eller For stor. Når du velger dette legger du ikke inn en ny bestilling, men vi sender deg en ny størrelse så snart pakken din er mottatt eller du kontakter vår support. Ved bytte vil du heller ikke motta ny faktura fra Klarna.

  Har du flere spørsmål?

  Hvis du trenger hjelp, vennligst kontakt vår kundeservice på hello@aimn.com (vi snakker svensk eller engelsk) eller se vår FAQ-seksjon. Vi svarer på spørsmålet ditt innen 48 timer. (Mandag-fredag) ❤️

  Klage

  Hvis du vil reklamere, kan du gå til https://starreturns.easycom.com/#::aimn

  Vi vil gi deg tilbakemelding når en ticket er opprettet

   Har du flere spørsmål?

   Hvis du trenger hjelp, vennligst kontakt vår kundeservice på hello@aimn.com (vi snakker svensk eller engelsk) eller se vår FAQ-seksjon. Vi svarer på spørsmålet ditt innen 48 timer. (Mandag-fredag) ❤️